BoodlZ Blog

Hieronder komen een aantal mooie persoonlijke verhalen over de spulletjes die wij gekocht hebben, door de inkoop van inboedels. (BoodlZ)

Waaronder het verhaal van Angelique de Rooij-van der Storm.
Wij kochten uit een inboedel aan de Koning Lodewijklaan in Apeldoorn een mooie oude spuitfles. 
Nadat we deze fles op de website haden gezet kregen we een enthousiaste mail van Angelique dat ze al een hele tijd op zoek was naar zo'n fles omdat die gemaakt is in de mineraalwaterfabriek van haar opa!! Zo leuk!! Zie hieronder de mail, de foto van de spuitfles en de gave foto's die ze stuurde van de fabriek van haar opa.
Dit is waar je het voor doet, zo gaaf om dit soort verhalen te horen die schuilen achter de aankoop van een item!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. De mineraalfles uit de fabriek van de opa van Angelique

              

Beste Yvette,

Wat een mooi idee van jullie om verhalen achter de gevonden schatten uit inboedels te verzamelen!
Inboedels van mensen vertellen alléén al een verhaal! Het is een belangrijk deel van iemands leven! 
En nu komt een stukje hiervan weer in mijn leven en daar word ik zo blij van! 
Want deze spuitfles werd lang geleden gevuld in de mineraalwaterfabriek waarvan mijn opa mede-eigenaar was! 
En mijn vader heeft daar zelfs ook nog dit soort flessen gevuld! 
Een prachtig stukje geschiedenis! Op de foto's staan de fabriek in Haarlem en ik heb ook een foto van een origineel etiket van de gaseuzelimonade die daar gemaakt werd! De fles gaat een mooi plekje in huis krijgen! 

Groetjes van Angelique de Rooij-van der Storm  
 

 

2. De kist van de vader van Nienke:
Van mijn vriendin Nienke kreeg ik een appje dat ze op mijn website een mooie oude kist had gezien. Ze wilde hem graag overnemen omdat ze een oude foto van haar vader had gevonden die in een band speelde en op die foto stond ook bijna dezelfde kist!

  

Bij een oude boerderij in Friesland kochten we met ons bedrijf Boodlz een hele partij prachtige gemberpotten in een hele mooie kleur groen in verschillende maten. Toen ik ze op Facbook deelde kreeg ik gelijk een mailtje van mijn vriendin Nienke dat zij ze allemaal heel graag zou willen hebben voor thuis en voor in  het super leuke restaurant Buds dat ze samen met haar man Oscar in Nieuw Milligen (bij Apeldoorn) runt. https://buds.nl.          
Een echte aanrader! In ruil voor de gemberpotten mocht ik struinen op de zolder van buds. Wat een feest!! Hier vond ik een aatal echte "schatten" waaronder een prachtige grote kaasmal (die nu bij mij thuis dienst doet als fruitschaal) en heel veel mooie ijzeren chocolademallen. Ook een aantal delfsblauwe potten mocht ik meenemen die binnenkort te vinden zijn onder het kopje "kerstpakketten""Hollandsepot" Allebei blij :)    
Binnenkort is er ook een hoekje met Hippe huis spullen te vinden in het restaurant van Buds.

  

 

© 2011 - 2024 Het hippe Huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel