Wie ben ik

Mijn naam is Yvette Vink en ik droomde al jaren van een eigen webwinkel op woongebied. Ik ben begonnen met het importeren van sjaals uit Frankrijk, en die verkocht ik als hobby aan huis op "sjalenparty`s"  
Ook ben ik al jaren bezig met wonen en inrichten en dat is dan ook mijn grootste hobby. Bij mij begon de woonliefde al vroeg. Vroeger had mijn kamer thuis al alles in bijpassende kleuren. Alles moest rood, en zelfs mijn schoolboeken moesten rood gekaft worden.

Vandaag de dag ben ik gek op zwart, wit, grijs en leemtinten, omdat het zo`n lekkere rustige basis geeft waar je eindeloos mee kunt varieren (heb je zin in kleur dan kun je met accessoires zoals kaarsen, kussens en bloemen je kamer steeds een andere uitstraling geven)
De meeste spullen op de site komen uit Frankrijk waar we een paar keer per jaar naar toe gaan naar familie.
Ik kom dan altijd thuis met de leukste brocante spulletjes. Neefjes en Nichtjes noemen me altijd liefkozend Tante Brocante.
Ik doe dit als hobby en heb ook nog een supergave baan als marketingmanager.
Op deze site staan niet alleen spulletjes van mijzelf maar ook van vrienden en vriendinnen die de mooiste spullen zelf maken.

Onlangs ben ik Boodlz begonnen met mijn schoonzus Desiree, waar wij (delen van) inboedels inkopen op een eerlijke en integere manier en deze meubeltjes een tweede leven geven en een goed nieuw thuis.
Heeft u leuke brocante of antieke artikelen die u wilt verkopen neem dan contact met ons op.

Ook zijn wij per 1 juni 2019 een "shop in shop"  (16 brocantewinkeltjes onder 1 dak!) in de oude kwekerij in Epe gestart.
Geopend van di tm zat van 10.00 - 17.00 uur. Kom daar onze spulletjes "live" bekijken.

Heel veel shop-plezier!

Groetjes Yvette x


 

 

 

 

© 2011 - 2024 Het hippe Huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel