Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • BoodlZ
  • Welke

Foto's van klanten

Op deze pagina staan foto's van klanten die spulletjes bij Het hippe Huis gekocht hebben of bij ons op maat hebben laten maken.

Bij een oude boerderij in Friesland kochten we met ons bedrijf Boodlz een hele partij prachtige gemberpotten in een hele mooie kleur groen in verschillende maten. Toen ik ze op Facbook deelde kreeg ik gelijk een mailtje van mijn vriendin Nienke dat zij ze allemaal heel graag zou willen hebben voor thuis en voor in  het super leuke restaurant Buds dat ze samen met haar man Oscar in Nieuw Milligen (bij Apeldoorn) runt. https://buds.nl.          
Een echte aanrader! In ruil voor de gemberpotten mocht ik struinen op de zolder van buds. Wat een feest!! Hier vond ik een aatal echte "schatten" waaronder een prachtige grote kaasmal (die nu bij mij thuis dienst doet als fruitschaal) en heel veel mooie ijzeren chocolademallen. Allebei blij :)    

  

Deze leuke foto kreeg ik van een klant toegestuurd."Raamshutter Amsterdam" van oud pallethout. Hier gebruikt op de openhaard. Leuk! (€ 49,95 afm: 35 cm x 120 cm)
(tegenwoordig maken we de shutters niet meer van pallethout maar van steigerhout )


Rian (een mede-shop eigenaar met een ontzettend leuk brocante winkeltje naast dat van mij in de oude kwekerij in Epe, bijsterbosweg 6) kocht bij mij een groene brocante kapstok en richtte hem thuis op een hele creatieve manier in als kastje voor de uitstallig van al haar mooie spulletjes.

4 losse schilderijen op maat gemaakt voor een klant. Los naast elkaar te hangen of aan elkaar als een geheel. € 69,95 pstuk. Met echte schelpen.

 

Wandlamp 69,95  (inmiddels uit de collectie)                                Wandrek 120 x 80 cm 85 euro