Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • twitter
 • Pinterest
 • Facebook
 • BoodlZ
 • Welke

Mooie momenten pot/blikje aandacht

Waar kun je de Mooie Momenten Pot voor gebruiken?
Je kunt de pot gedurende het jaar vullen met briefjes/kaartjes met daarop de fijne momenten. (tekeningetjes van de kinderen, lieve briefjes..) Aan het einde van het jaar maak je de pot leeg en beleef je alle mooie momenten van dat jaar weer even opnieuw.

Cadeau ideeen: Je kunt de pot ook gebruiken voor speciale gelegenheden;
Vakantie, familie, jubileum, afscheid collega, slagen voor een examen, als vervanging van een condeolanceboek, vriendinnenpot, trouwdag cadeau, opkikkertje, kraamkado, bucketlist, cadeau voor tijdens de feestdagen, een verjaardag, bedankje voor meester of juf, als dank voor oma voor het oppassen, als je kind naar de basis school gaat, tijdens een brainstormsessie, als zoon of dochter als je het huis uit gaat voor je ouders, of als cadeau voor iemand die op wereldreis gaat. Kortom: teveel om op te noemen!
Ook een leuk cadeau voor zorginstellingen, of voor makelaars om aan clienten die een huis hebben gekocht te geven. 

TIP: Laat ons in de omschrijving bij de bestelling weten voor welk moment de pot bedoeld is (trouwerij, verhuizing, overlijden etc) dan proberen we de inhoud van de pot op deze gebeurtenis aan te passen! Wij zijn de enige die de pot op maat maken naar wens van de klant. Mocht je meer potten nodig hebben dan dat er op voorraad staan. Stuur dan een email naar info@hethippehuis.nl
Wil je extra kaartjes bestellen om bijvoorbeeld al je collega's (bij het afscheid van een collega) een persoonlijk kaartje te laten schrijven. Zeg het ons want tegen meerprijs behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. (0,40 ct extra per kaartje naast de 6 kaartjes die al standaard in de pot zitten)

 

Ook leuk in een kerstpakket! Dan worden de kaartjes in de pot aangepast op het thema kerst!

 

 • Mooie Momenten pot
  Mooie Momenten pot
  € 12,95
 • Mooie Momentenpot kersteditie
  Mooie Momentenpot kersteditie
  € 12,95
 • Ogen blikje aandacht
  Ogen blikje aandacht
  € 11,95