Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • twitter
  • Pinterest
  • Facebook
  • BoodlZ
  • Welke
Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Mooie Momenten pot

€ 12,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

De glazenpot is gevuld met:

1 opgerold gedicht
2 kaartjes 7 x 15 cm
2 velletjes papier (worden aangepast aan het thema wat jij in het opmerkingenveld bij de bestelling opgeeft bv teksten zoals: "vergeet me nietjes" of "een berichtje om je te laten weten".)
4 leuke kladblokblaadjes
6 kaarten (10 x 8 cm) 
1 notitieboekje                
1 ansichtkaartje
1 pen            
1 kaartje 9 x13 cm    
1 standaardje van hout om kaart in te zetten                                  

Dat zit er dus allemaal bij!

pot is 23 cm hoog.

TIP: Zet bij de bestelling in de omschrijving voor welk moment deze pot bedoeld is (trouwerij, overlijden, verhuizing, geboorte, pensioen, afscheid van een collega..) wij kunnen dan de inhoud van de pot op deze gebeurtenis aan te passen. Ook leuk kado voor het geven als iemand geslaagd is voor zijn examen.
Er zijn ook potten die speciaal op events gemaakt zijn zoals kerst, moederdag etc..Zet dit er in je omschrijving bij. Leuk ook als makelaar om te geven als de client een nieuw huis gekocht heeft.

In deze moeilijke tijden van Corona wordt de mooie momentenpot ook gebruikt als corona cadeautje om iemand een hart onder de riem te steken of om iemand te bedanken die een zieke coronapatient verzorgt of bijvoorbeeld boodschappen doet voor iemand in deze moeilijke tijden. De kaartjes in de pot kunnen aangepast worden op de situatie.